Denne hjemmeside bruger cookies

Vi benytter cookies for at tilpasse vores indhold og annoncer, give dig adgang til sociale mediefunktioner og analysere trafikmønstre på vores hjemmeside. Vi deler også data om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, reklame og analyse. Disse partnere kan kombinere de oplysninger, du har delt med dem, med andre data, de har indsamlet fra din anvendelse af deres tjenester.

Nødvendig

Præferencer

Statistik

Marketing

Priser

  • Teorikursus   kr. 2.750,00 (Incl. lån af teoribog)

  • Banekørsel     kr. 2.750,00

  • Kørsel på vej   min 16 lek. af kr. 570

  • Køreteknisk kursus kr. 2.750,00

  • OBS!  VÆR OPMÆRKSOM PÅ HOS OS BETALER DU ALDRIG LOVPAKKEN FORUD! 

  • LØBENDE BETALING EFTERHÅNDEN SOM DU MODTAGER UNDERVISNINGEN!

Dette er den såkaldte "lovpakke", men vores erfaring viser, at det kun er de færreste, der kan bestå en køreprøve på minimumskravet! Men enkelte kan!

Har du et 1. hjælps-bevis, må det ikke være over 1 år gammelt.

1. hjælps-kursus bliver afholdt i teorilokalet og koster kr. 600,00.  Stempelmærke til det offentlige for afholdelse af prøve kr. 1170,00. Man skal søge om at få et kørekort! Hertil skal bruges en læge-attest og et vellignende foto. Foto skal medbringes til lægen, som bag på billedet attesterer med sin underskrift og sit stempel, at det er dig, der er på billedet. Skolebilleder, billeder fra automater og lignende kan ikke bruges.

Alt dette taler vi om i teorilokalet, og vi hjælpes ad med at udfylde ansøgningen. Jeg sørger for at få det hele bragt til Borgerservice, hvor din ansøgning skal godkendes. Teorikursus betales 2., 3. eller 4 gang du er til teori sammen med 1. hjælp.

Banekørsel afregnes når du kører på bane.

Køreteknisk kursus (glatbane) afregnes den dag, du er på dette kursus.

Køretimer afregnes løbende - som vi nu kan få det til at passe til dig - og det sidste på kørekortet afregnes den dag, du skal til køreprøve.

Andet kan selvfølgelig aftales - her tænker jeg på børneopsparing m.m.

 Nyt teorihold ca. hver 6-8. uge året rundt - ring og hør nærmere om ny start-dato!

Næste hold 12. august 2024

Ring allerede i dag! Der er også plads til dig!

 

20 48 17 80 
 
 
DKU logo

Vi er medlem af Dansk Kørelærer-Union

Dansk Kørelærer-Union sikre sig at køreskolens undervisere løbende bliver opdateret på love og regler og dermed har et godt grundlag for at tilrettelægge undervisningen på lovlig og forsvarligvis.

Modtag et gratis og uforpligtende tilbud

Udfyld dit navn og telefonnummer, og så ringer vi dig op hurtigst muligt, med et uforpligtende tilbud.