Priser

  • Teorikursus   kr. 2.500,00 (Incl. lån af teoribog)

  • Banekørsel     kr. 2.500,00

  • Kørsel på vej   min 16 lek. af kr. 525

  • Køreteknisk kursus kr. 2.500,00

  • OBS!  VÆR OPMÆRKSOM PÅ HOS OS BETALER DU ALDRIG LOVPAKKEN FORUD! 

  • LØBENDE BETALING EFTERHÅNDEN SOM DU MODTAGER UNDERVISNINGEN!

Dette er den såkaldte "lovpakke", men vores erfaring viser, at det kun er de færreste, der kan bestå en køreprøve på minimumskravet! Men enkelte kan!

Har du et 1. hjælps-bevis, må det ikke være over 1 år gammelt.

1. hjælps-kursus bliver afholdt i teorilokalet og koster kr. 600,00.  Stempelmærke til det offentlige for afholdelse af prøve kr. 1000,00. Man skal søge om at få et kørekort! Hertil skal bruges en læge-attest og et vellignende foto. Foto skal medbringes til lægen, som bag på billedet attesterer med sin underskrift og sit stempel, at det er dig, der er på billedet. Skolebilleder, billeder fra automater og lignende kan ikke bruges.

Alt dette taler vi om i teorilokalet, og vi hjælpes ad med at udfylde ansøgningen. Jeg sørger for at få det hele bragt til Borgerservice, hvor din ansøgning skal godkendes. Teorikursus betales 2., 3. eller 4 gang du er til teori sammen med 1. hjælp.

Banekørsel afregnes når du kører på bane.

Køreteknisk kursus (glatbane) afregnes den dag, du er på dette kursus.

Køretimer afregnes løbende - som vi nu kan få det til at passe til dig - og det sidste på kørekortet afregnes den dag, du skal til køreprøve.

Andet kan selvfølgelig aftales - her tænker jeg på børneopsparing m.m.

 Nyt teorihold ca. hver 6-8. uge året rundt - ring og hør nærmere om ny start-dato!

Ring allerede i dag! Der er også plads til dig!

 

20 48 17 80 
 
 

Få et skræddersyet og uforpligtende tilbud

Skal vi ringe dig op? Udfyld formularen, så ringer vi dig op hurtigst muligt, og giver dig et uforpligtende tilbud, som passer præcist til dine behov.

Ved henvendelse accepterer jeg, at Asnæs Køreskole må kontakte mig telefonisk og over SMS. Denne formular er beskyttet af reCAPTCHA og Googles Privatlivspolitik og Servicevilkår gælder.

Indlæser kort..